Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
28 Mart 2022 Pazartesi - 10:58

Erzurum ŞH’de cübbe giyme töreni

Erzurum Şehir hastanesi çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen bir törenle akademik çalışmalarını tamamlayarak Doçentliğe yükselen Doktorlara cüppe giydirildi.

Erzurum ŞH’de cübbe giyme töreni

Erzurum Şehir hastanesi çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen bir törenle akademik çalışmalarını tamamlayarak Doçentliğe yükselen Doktorlara cüppe giydirildi.
Törene İl sağlık Müdürü Gürsel Bedir Hastane idaresi, hastane çalışanları ve akademik yükselim gösteren Hekimlerin aileleri katıldı.
Törende Hastane Başhekimi Dr.Öğretim Üyesi İbrahim Hakkı Tör ve İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir birer konuşma yaptılar.
Konuşmasında Başhekim İbrahim Hakkı Tör: “Unutulmamalıdır ki biz hekimler ve sağlık çalışanları insan hayatının kıymetini en iyi bilen insanlarız. Bir canı kurtarmayı bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan anlayışın sahipleri olarak bizler milletimiz uğruna zaman ve koşul mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışmakta, zor ve meşakkatli bir görevi icra etmekteyiz. Milletimize verdiğimiz sözümüz o dur ki; bizler insanımızı yaşatmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan görevlerimizin başında olmaya hep devam edeceğiz ve bu uğurda insanlığın hizmetkarı olacağız” dedi.
Başhekim İbrahim Hakkı Tör Erzurum Şehir Hastanesinde akademik personellerin Kalp ve Damar cerrahisi, Patoloji, Dahiliye, Çocuk hastalıkları, Biyokimya ve Mikrobiyoloji, Yeni doğan, Beyin cerrahı, Genel cerrahi, Üroloji, Ortopedi, Anestezi, Enfeksiyon hastalıkları, Acil tıp ve Nükleer tıp dallarlında olduğunu Hastanenin sağlık alanında teknolojik üstünlüğünün çok üst boyutlarda olduğunu ilerleyişin teknolojik ilerlemenin yanında bu gün burada tebriğini yapılan doktorların akademik yükselişleri ile devam ettiğini söyledi.
Tör, Erzurum şehir hastanesinin pandemi süreci atlatıldıktan sonra Bölge halkına ve yurtdışından gelen turist hastalara daha iyi hizmet vermek için hastane bünyesine sırasıyla kattığı kanseri nokta atışı ile tedavi eden bir adet Tomoterapi cihazı yürüme yetisini bir şekilde kaybetmiş hastaların yürümesini kolaylaştırıcı Robotik yürüme cihazı ve cerrahi müdahaleler de doku zedelenmesini minimal seviyeye çekerek ameliyatlar yapan davinci robotu ile Türkiye de ve yurtdışında söz sahibi olan hastaneler içerisine girdiğini söyledi.
Başhekim Tör; “Hastanemizde akademik çalışmalarını tamamlayarak Doçentliğe yükselen arkadaşlarımı tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum” dedi.
İl sağlık Müdür Gürsel Bedir ise yaptığı konuşmada; “Öncelikle ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canlarını veren Şehitlerimizi rahmetle anıyorum İçinde bulunduğumuz zaman itibarı ile aldığımız önlemler çerçevesinde siz değerli çalışanlarımızın üstün gayret ve çalışmaları neticesinde bir normalleşme sürecine girdik bu mihmalde bu gün sizlerle bu salonda bir araya gelip akademik yükselim göstererek Doçentliğe yükselen hekim arkadaşlarımızın cüppe giyme törenine katılma imkanı bulduk.
Pandemi sürecinde vermiş oldukları kimi evinden uzak kalarak kimi hayatının bir çok sosyal yanını arka plana atıp görev yaparak insanlarımıza sağlık hizmetini en üst derecede fedakarane emek vererek çalışan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
“Dünyadaki en saygın ve kadim mesleklerden biri doktorluktur. Sonsuza kadar da öyle olacaktır. Hayatımızın her anında doktorlarımıza ihtiyacımız vardır. Malzemesi insan olan mesleğinizde, her türlü duyguyu barındıran insanlarla Çalışmalarınızda başarılar diliyor, Doçentliğe yükselen hekimlerimizi kutluyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Doçentliğe yükselen Hekimlere Hocaları tarafından cüppe giydirilerek hediyeler verildi.
4 Hekimin daha akademik unvan alması ile hastanede; 8 Profesör, 9 Doçent ve 13 Doktor Öğretim üyesi olmak üzere akademik ünvanlı doktor sayısı 30 a yükseldi.

 
Oğlu için yürüyerek Türkiye’yi dolaşıyor
 
Erzurum Tanıtım Günleri  31 bin ziyaretçiyi ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oğlu için yürüyerek Türkiye’yi dolaşıyor
Yürüyüşü sırasında Erzurum’da sıkıntı yaşadığını ifade eden Çalışkan, ...
Büüyükşehirden kırsala ulaşım seferberliği
Erzurum’da hafta içi etkili olan kar yağışı sonrası halen 325 yerleşim ...
Mart karı besicileri olumsuz etkiledi
Oltu ilçesinde mart ayında yağan yoğun kar besicileri zor duruma düşürdü.
 
Erzurum baharda karakış yaşıyor
Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkilemeye ...
Erzurum Şehir Hastanesinden bir ilk
 Sağlıkta Türkiye’nin önemli hastanelerinden biri olan Erzurum Şehir hastanesinde ...
Büyükşehir’den İyilik Hareketi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlara ...
 
OBM’den vatandaşa fidan armağanı
21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle Oltu Narman Şenkaya’da ...
 Erzurum Havalimanı kar timi görev başında
Kar Timleri uçuşların olumsuz etkilenmemesi için cansiperane çalışıyorlar.
ATAUNİ yemekhanesinde öğünün adı asker menüsü
Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri